https://top10-folklore.com/ Skip to main content

Такси за участие 

В случай на недостатъчно набрани участници в установения срок, процесът по набиране може да бъде удължен. В случай на непровеждане на конкурса, заплатените такси ще бъдат възстановени на колективите в пълен размер от 100%. В случай, че колектив одобрен за участие и заплатил такса се откаже от участие, заплатената от него сума ще бъде възстановена по сметката му на 50%.

Одобрените за участие колективи трябва да предоставят на организатора безвъзмездно снимки, видео клипове или друг видеоматериал с необходимото качество, които да бъдат използвани за предварителна реклама на конкурса и участващите групи в социални мрежи и телевизия.

Разноските за път, храна и нощувки при нужда, са за сметка на участниците. Всеки потвърден за участие състав/ансамбъл ще получи подробна програма за конкурсните дни, възможности за съдействие от страна на организаторите за настаняване, логистична информация и всички други необходими данни за успешно провеждане на конкурса, на посочения от него е-мейл.

Използваме "бисквитки", за да оптимизираме функционалността на сайта и да Ви дадем възможно най-доброто потребителско преживяване.
Разбрах