https://top10-folklore.com/ Skip to main content
Новини

София-6 Гост-изпълнител

By април 19, 2024май 12th, 2024No Comments

Нека приветстваме специалното участие на Ансамбъл „София-6“ в звездната вечер на Топ 10 – Финалът! Големият победител в ТОП 10 – 2023 потвърдиха участието си като Гост-изпълнител на 22 юни в Зала-1 на НДК. Те с радост ще подкрепят участниците във Финала на ТОП 10 Български танцов фолклор – 2024, ще им вдъхнат сили и кураж. И най-важното, ще изпълнят на сцената танцът, с който победиха!

Нека ви припомним, че Фолклорен танцов ансамбъл „София-6“ с главен художествен ръководител Николай Несторов спечелиха през 2023, на финала на ТОП 10, две от най-престижните награди на националния конкурс. Те са ансамбъл №1, носителите на Гран При „Огънят на поколенията“. Бяха отличени и с приза на Международното жури. Тази награда им осигури участие в най-големия фолклорен фестивал в Европа – 24-ти „Международен Инстанбул Буюкчекмедже културен и арт фестивал“ в Истанбул – Турция. Там „София-6“ доказаха за пореден път, че са най-добрите, като спечелиха първото място в битка с ансамбли от 26 държави.

Вземете билети за събитието още сега!

Използваме "бисквитки", за да оптимизираме функционалността на сайта и да Ви дадем възможно най-доброто потребителско преживяване.
Разбрах